úterý 31. ledna 2017

Unboxing! 07_01/2017

Hezké úterý všem! 



Včera mi přišly hned dva balíčky a z obou mám velkou radost!
První, který vám ukáži je od Mladé fronty 



Tentokrát balíček obsahoval dvě knihy :-)



Katie Marshová

Moje všechno

V den, kdy se Hana chystá oznámit manželovi, že od něj odchází, ho najde v ložnici na podlaze, vyděšeného a neschopného se pohnout. Dostal mrtvici. A jejich život se ve vteřině změní. Haně nezbývá než odložit všechny své plány, aby se mohla starat o manžela, kterého byla připravená opustit. Tom nemůže chodit, není schopen základních úkonů. Po měsících vzájemného zanedbávání a partnerského odcizení nastává dlouhé období rehabilitace, během nichž má Tom čas pohlédnout na svůj život z nové perspektivy, aby ho mohl přehodnotit. Podaří se Tomovi překonat nemoc a zachránit manželství? A dokáže se Hana vzdát svých plánů na nový život a znovu se do Toma zamilovat? Moje všechno je debutový román, který nedáte z rukou. Rozpláče vás i rozesměje. A přiměje vás zamyslet se nad tím, co je v životě skutečně důležité.


Jenny Stallardová

Hledám chlapa do Vánoc


Být věčně single je hrůza sama o sobě, natož být single a živit se psaním blogu o randění. Genie Havishamová pracuje v prestižním lifestylovém online časopise, a jelikož má za šéfku mrchu, dostane ultimátum: buď si najde přítele do Vánoc, nebo má padáka. Začíná bláznivá pětiměsíční mise, na níž Genie marně hledá muže, se kterým by mohla chodit. Jako by nestačilo, že se musí pohybovat na minovém poli internetových seznamek, Tinderu a speed datingů, zaváže se také psát o každé schůzce příspěvek na blog, kde jí rapidně roste nejen počet fanoušků, ale i čtenost. Jenže když se začnou rozsvěcet vánoční světýlka, zamyslí se Genie nad tím, jestli mezi všemi těmi příšernými schůzkami, občasnými dobrodružstvími na jednu noc a nečekaným návratem jejího "údajně polepšeného" bývalého, náhodou nepřehlédla, co má přímo pod nosem…


Druhý balíček obsahoval taktéž dvě knížky, tentokrát se nejedná o recenzní výtisky,
ale o knihy, které jsem si koupila u Cathy Chaloupkové.
Prodávala je na své FB stránce a já jsem si tituly, které určitě dobře znáte :-)



C. J. Redwine

Stínová královna


Zrcadlo, zrcadlo, kdo je nejmocnější? Po matčině smrti se život korunní princezny Lorelei dramaticky změní. V zájmu posílení odvěkého spojenectví její rodné Havraní říše a sousedního Morkantu se Loreleiin otec znovu ožení, a sice se sestrou zesnulé královny, Irinou. Zpočátku se zdá, že je všechno v nejlepším pořádku: panovník Havraní říše i jeho dvě děti jsou konečně šťastní. Irina však pomocí temné magie postupně ovládne celý zámek včetně krále, jenž se stává pouhou loutkou, závislou na vůli své manželky... Lorelei ví, že proti Irině může bojovat jen jedinými zbraněmi – a to kouzly, která budou mocnější než královnina. Musí však být rychlejší, důvtipnější a silnější než Irina a v boji o trůn Havraní říše a záchranu lidu svého království je ochotná obětovat i to nejcennější – svůj vlastní život.


Jodi Picoultová a Samantha van Leerová

Láska mezi písmenky

Co by se stalo, kdyby se princ z pohádky ocitl v našem světě a musel třeba chodit do školy? A naopak, co by obyčejný kluk dělal v pohádkovém příběhu? Šestnáctileté Delilah se povedlo nemožné – dokázala vytáhnout okouzlujícího prince ze stránek oblíbené pohádky a vyměnit ho za svého kamaráda Edgara. Setkat se tváří tvář s Oliverem bylo jako kouzlo, ale co s takovým princem v našem světě? Přece jen tu máme trochu jiná pravidla, a tak se Oliver musí stát obyčejný klukem a začít chodit do školy, i když ani neví, jak se přechází přes ulici. Zato Edgar se musí vypořádat s rolí chrabrého prince, jehož život se při každém čtení opakuje. Hranice mezi stránkami knihy a skutečností je sice průchozí, ale může najít princ z pohádkového příběhu svůj šťastný konec v našem světě?


A jako dáreček jsem dostala vizitky jako záložky :-)



Mějte se krásně

S.

13 komentářů:

  1. Stínová královna se ti bude určo líbit :-). Pěkné knihy, ať se líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Láska mezi písmenky i Stínová královna jsou skvělé knihy. :) Moc dobře jsi si vybrala. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Najviac sa mi páči Stínová královna, tú si chcem prečítať niekedy :D Zvyšné knihy sú tak trochu mimo môj žáner, takže nepoznám, ale pri všetkých ti prajem príjemné čítanie a dúfam, že z nich budeš mať dobrý dojem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Stínovou královnu se opravdu těším :-D Děkuji ;-)

      Vymazat
  4. Z prvního balíčku knihy neznám, ale druhý... Stínovou královnu mám velice ráda, tak snad se Ti bude líbit :)
    Stejně tak i Láska mezi písmenky- nad touto tedy ještě váhám :)
    Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První balíček je i pro mne velkou neznámou, ale snad jsem se neunáhlila ve výběru ;-)
      Na Stínovou královnu se vážně těším! A Láska mezi písmenky snad také nezklame :-)

      Vymazat
  5. Stínovou královnu bych si také jednou ráda přečetla a ty dvě knížky z Mladé fronty vypadají skvěle :) Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem ji viděla, tak jsem si o ni napsala, protože si ji chci už dlouho přečíst. :-) A od MF jsem se nemohla rozhodnout, tak mi Andrea poslala to, nad čím jsem váhala :-D Jedna je jen pro oddechový čas a na Moje všechno jsem vážně zvědavá :-)

      Vymazat
  6. Moje všechno nepatří mezi žánry,ktere ctu,ale vypadá to celkem zajímavě,mnohem více nez americká slatanina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje všechno taky není úplně žánr, který bych četla denně, ale zaujala mě obálka a anotace byla jen bonus :-) Druhá kniha je spíš na jedno odpočinkové dopoledne ;-)

      Vymazat
  7. První dvě knihy mi nic neříkají, ale druhé dvě znám. Lásku mezi písmenky jsem četla a je skvělá, ale chtělo by to ten první díl. Stínovou královnu bohužel ne, ale mám to v plánu. Každopádně si užij čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na první dvě jsem zvědavá, hlavně na změnu žánru. ;-)

      Vymazat

Díky za Tvůj komentář :-)