úterý 17. ledna 2017

"Unboxing!" 4/01/2017

Přeji vám hezký večer! 

          Chtěla bych se pochlubit... Dneska jsem se prostě neudržela a po zkoušce jsem si musela udělat radost!!! :-)

A že je ta radost  veliká! :-D V peněžence mám vítr, ale to nevadí... 

          Kdybych mohla, tak vykoupím polovinu z Neoluxoru, jenže to zkrátka nejde. I tak mi krvácelo srdíčko nad tím, jaké krásky jsem odložila stranou, jsem ale rozhodnutá, že příští měsíc si udělám znovu radost a jeden titul si koupím na 100 %! 

Pokud máte zájem, tak se tedy pojďme podívat, co všechno jsem si dnes koupila ... :-)








 Série Skleněný trůn

Srdce z ledu. Vůle z oceli. Nelítostný boj začíná. V temných a špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka. Celaene byla od dětství trénovaná k jednomu jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem na světě, rychlým, tichým, neodhalitelným a všehoschopným. Ale udělala chybu. Nechala se chytit. Korunní princ jí nabídne poslední šanci: Svobodu výměnou za velkou oběť. Musí ho reprezentovat v turnaji, kde se proti sobě postaví 24 šampionů, těch nejlepších vrahů a zlodějů z celé země. Bude to boj na život a na smrt. Pokud zvítězí, bude volná. Ovšem její soupeři umírají nejen při soubojích, ale i za tajemných okolností – Celaene teď o svůj život bojuje nejen s nimi, ale i s něčím tajemným a děsivým, co se skrývá v pozadí. Tři díly série Skleněný trůn v jednom boxu.

Tuto sérii vám jistě nemusím představovat!
Jsem z ní nadšená a nemůžu se dočkat, až budu mít čas se do ní začíst!!
:-)





Pojďme dál ...



Anotace:

Ideální moderní romance pro fanoušky Jojo Moyesové. Kim a Harry se nikdy neměli v lásce a nic na tom nezměnilo ani to, že se Harry zapletl s Kiminou starší sestrou Evou. Zatímco Kim nikdy nechápala, co spontánní Eva na tomhle škrobeném bankéři vidí, Harrymu zas přijde Kimin život dočista k smíchu a nebojí se dát jí to najevo. Když se však náhle ocitne v sázce život té, kterou oba nejvíc milují, předsudky musí jít stranou. A nakonec možná existuje i víc věcí, které dokážou milovat společně…


Ta obálka...ach!
Jakmile jsem ji viděla, držela a pustila u pokladny.
Nemohla jsem ji tam nechat!
A také aspoň proložím ty moje "krimi" něčím romantičtějším. ;-)






A nakonec ...





Anotace:

Když Leonard Franks se svou ženou Ellie opustí hluk a shon Londýna, aby si užívali vysněného odpočinku v ústraní Dartmooru, všechno se zdá být dokonalé. Jenomže pak se jejich sen roztříští na kusy. Jednoho pozdního březnového odpoledne vyjde Leonard z domu, aby přinesl dříví na topení – a už se nevrátí. O devět měsíců později je stále ještě nezvěstný. Policejní vyšetřování uvázne na mrtvém bodě, a tak se Ellie s rodinou obrátí na soukromého vyšetřovatele Davida Rakera, který se specializuje na pátrání po zmizelých osobách. Nic jej ale nemůže připravit na to, co brzy zjistí. Za Franksovým zmizením se totiž skrývá hrozivé tajemství, pohřbené tak hluboko, že jej neměl nikdy nikdo objevit. Když Raker začne celou pavučinu lží pomalu rozplétat, ocitne se v nebezpečí nejen on, ale také všichni, na nichž mu záleží.


Vy, co jste četli moji recenzi na Není cesty zpět , víte, jak jsem byla nadšená tímto autorem!
Proto je jasné, že tahle kráska nemohla chybět v mé knihovně. ;-)



Už aby bylo po zkouškovém! 
Ale ono i s recenzními výtisky to nebude tak jednoduché, abych si hned vše přečetla...
Jak se vám můj výběr zamlouvá? :-)
A pokud jste četli, tak jak se vám kniha/y líbily?
💗 Mějte se krásně...  💗

S.

12 komentářů:

  1. Pekne a za zkoušku se musí!!
    Ja zavidim Tima. Musim si to poridit. Ja mam Neni cesty zpět a Bez slitovani jen v PDF:)
    Pekne,moc pěkné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji, děkuji!
      No, za logiku si to zasloužím. :-D Není cesty zpět mám taky v PocketBooku, tak jsem si aspoň tuhle pořídila "celou" ;-) A je to pěkná bichle :-)

      Vymazat
    2. Taky ti tak vadí, když je kniha fakt super a máš jí elektronicky??? :-D. Já jsem si jí taky musela koupit a ještě musím dokoupit i Není cesty zpět. Tahle série si uložení v knihovničce zaslouží! :-)

      Vymazat
    3. Popravdě mám i nutkání si koupit Stopy v krvi a Hluboký hrob... :-D Máš pravdu, že tohle si zaslouží čestné místo na poličce ;-) Jenže buď potřebuji novou (obrovskou) knihovnu, anebo přistavit nový pokoj jen na knížky :-D

      Vymazat
    4. Obě možnosti jsou dobré :-D. Já koupila knihovnu a mám v plánu dokoupit další. Naštěstí má prostoru dost :-D
      Protože kvůli místu jsem spoustu knih rozdala nebo prodala :-(

      Vymazat
    5. Prostor bych potřebovala! Teda, ještě jedna knihovna se mi sem vejde, ale pak už mi nezbude nic jiného, než vyhodit postel :-D

      Vymazat
  2. Tomu říkám přírustky ! Skleněný trůn jde stále nějak mimo mě, každopádně Tvou recenzi si pak ráda přečtu :-)
    Ať se knihy líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Pinky. :-)
      Na Skleněný trůn se neskutečně těším. ;-)

      Vymazat
  3. Vypadají dobře, jsem zvědavá na recenze :) Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat

Díky za Tvůj komentář :-)