úterý 7. února 2017

Unboxing! 01_02/2017

Hezké úterní odpoledne! 




Dnes mi přišel balíček od nakladatelství MOBA 
Tentokrát jsem si stihla zapsat dvě knihy. Jako první jsem měla vyhlédnutou knihu od české autorky. Na FB stránkách MOBY jsem zaregistrovala úryvek z knihy a po jeho přečtení mi bylo jasné, že knihu chci zkusit. 

Druhá část balíčku je mnohem obsáhlejší, než ta první a já jsem na ten příběh opravdu zvědavá. 

Teď už se pojďme podívat na obsah dnešní zásilky 




Jarmila Pospíšilová - Skořápky na vodě

Anotace: Tomáši Valentovi se po letech úspěchů rozpadne svět. Uchýlí se do staršího domku na malém městě, který zdědil po příbuzných, a zkouší začít znovu. Jeho syn Marek tragicky zemře a jeho srdce je transplantováno mladé ženě. Tomáš se snaží vyrovnat se svým smutkem i pocitem viny. Až teď si uvědomuje, že syna téměř neznal, teprve po jeho smrti zjišťuje, jaký vlastně byl. A stále častěji si klade otázku, kdo dostal Markovo srdce. Podobná otázka trápí i mladou ženu, které transplantace zachránila život. Opatrně si dělá plány do budoucna a ráda by věděla, komu patřilo srdce, které jí tluče v hrudi...


Druhá kniha
...


Becky Masterman - Boj se tmy

Anotace: Bývalá agentka FBI Brigid Quinnová zažila psychopatů víc než dost. Chce nechat vše za sebou a vybudovat si v Tucsonu nový život s manželem, přáteli a klidnou prací soukromého očka. Po smrti švagrové se ujme sedmnáctileté neteře, která však začne projevovat nezdravý zájem o pitvání různorodé zvířeny. Brigid mezitím slíbí místnímu páru pomoc s vyšetřováním smrti jejich syna - ani to nakonec není tak snadné. Její dům přestává být útočištěm a všude jako by číhaly nové hrozby. Brigid neví, jestli může vůbec někomu věřit. Nebo je to jen tím, že se ďábel nastěhoval blíž?


Tak, po víkendu si tyhle krásky přidám do nové knihovny :-)
Mějte se krásně,
S.

11 komentářů:

  1. Ahoj,
    obě knížky vypadají skvěle, ovšem po přečtení anotace té první mi běhal mráz po zádech :) Budu se těšit na tvou recenzi.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu jsem zvědavá na tu Pospíšilovou. Těším se na recenzi.
    Ať se knížky líbí a užij si čtení i novou knihovnu. 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ní také zvědavá, akorát si musím na knihu chvilku počkat. ;-) Nějak se mi to teď sešlo. :-D
      Díky, Míšul ;-) Po víkendu bude fotočlánek! :-)

      Vymazat
  3. Já jsem dneska právě psala, že MOBA byla nějaká rychlá :D Paráda! Já stále nic :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si říkala, Katy :-D Jindy to trvá déle. Ale aspoň mě to donutí číst rychleji, protože se na knihy opravdu těším ;-)

      Vymazat
  4. Já jsem tentokrát seznam vůbec nestihla a pak už ani nemělo cenu se dívat, co nabízela Moba za knížky, jelikož bych byla akorát zklamaná :D Ale tyhle vypadají vážně zajímavě, takže se budu těšit na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem šla cíleně po Skořápkách a Boj se tmy je příjemný bonus. Ale je pravda, ze knížky byly rozebrané opravdu rychle. :-)

      Vymazat
  5. Ty Skořápky mě docela zaujaly, jsem zvědavá na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem úryvek a bylo mi jasné, že chci znát celý příběh ;-) Díky

      Vymazat
  6. Becky Masterman si ke mně taky našla cestu, takže jsem moc zvědavá na recenzi Skořápek. Anotace vypadá hodně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat

Díky za Tvůj komentář :-)