středa 22. února 2017

Unboxing! 02_02/2017

Krásné středeční ráno, milí čtenáři!




          Včera odpoledne na mě po návratu ze školy čekal balíček. Nakladatelství Omega pořádalo recenzní konkurz a protože se mi tahle kniha zalíbila, tak jsem zkusila své štěstí a ejhle! Zadařilo se! :-)
          Tahle knížečka má pouhopouhých 150 stran, tak doufám, že budou stát za to a jelikož je to první díl série, tak musím doufat, že když se mi zalíbí, další díly tady budou okamžitě! ;-)


Jsem na tu krásku zvědavá... Obálka se mi líbí, tak snad i vnitřek bude stát za to.







Kay Hooper - Vysoká hra

Anotace:

      Velmi úspěšný autor bestsellerů New York Times Kay Hooper spřádá příběh o zradě a druhé šanci dvou milenců, které rozdělí poslední mise. Katrina Keller, absolventka vysoké školy, se naučila využívat každou svou dovednost a pracuje jako agentka, aby pro Američany vyslídila citlivé informace. Ale poté, co byla její identita částečně odhalena, jiný federální agent – a zároveň její životní láska – nabude dojmu, že Katrina zradila svou vlast. Katrina reaguje tím, že skrývá svou bolest a hledá útočiště v nedůležité operaci v zábavním parku. Když už si myslí, že je ze všeho venku a může jít dál, Skye Prescott jí znovu zkříží cestu.

Skye nikdy nezapomněl na Katriinu zradu. Ukryt v temnotě, promění se v bezohledný a nemilosrdný přírodní živel. Když mu ale jeho další mise přivede Katrinu zpět do života, rychle si uvědomí, že udělal hroznou chybu, když jí nevěřil. Skyova povaha vyžaduje rychlý zásah. Když ví, co chce, neexistují pro něj žádné překážky. Dokonce ani Katriiny protesty mu v tom nemohou.

Mějte se krásně!
S.

4 komentáře:

  1. Taky na ni čekám :) jsem zvědavá, protože pro mě to bude první v tomto žánru. Tak ať se líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ať se líbí, Soni :-). Taky mi včera přišla :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za Tvůj komentář :-)