středa 12. dubna 2017

Recenze: Christina Laurenová - Vášnivý lhář










•Autor: Christina Laurenová
•Název: Vášnivý lhář
•Originální název: Wicked Sexy Liar
•Série: Wild Season #4
•Nakladatelství: Jota
•Rok vydání: 2017
•Počet stran: 348












          London je absolventkou vysoké školy, ale jak to tak bývá, nevěnuje se zrovna oboru, který vystudovala. V noci pracuje jako barmanka v baru jen pár minut od jejího bytu a přes den surfuje. Je jí jasné, že web designu se chce věnovat, ale aby mohla začít, musí si vytvořit super portfolio. 

         Luke je typický hezounek. Má sexy tělo, dobře tvarované lícní kosti a super vlasy. Jeho pohled přímo žhne a evidentně nemá nouzi o holky na jednu noc. Nejhorší jeho vlastností je to, že si ani nepamatuje jména, ba dokonce ani samotné dívky, které kdy "klátil".


          Jenže! Co když se právě tihle dva potkají? Luke si London všimne a využije příležitosti k seznámení. Povídají si a nakonec skončí u Luka doma. Sex na výbornou, rozumí si i po intelektuální stránce, ale oběma je jasné, že tohle byla jen jednorázovka a nikdy víc se to nebude opakovat!
Vážně???

         London i Luke se postupně sbližují, ale oba se bojí toho něčeho, co je mezi nimi. Je možné, že by London byla tou pravou? Je možné, že by Luke byl tím pravým?
         Do toho všeho si přimíchejte nepsaná holčičí pravidla, jako jsou: 1.Nikdy nechoď s bývalým své kamarádky, 2.Nikdy nespi s bývalým své kamarádky, 3.Vždycky kamarádce řekni, že má něco mezi zuby... Mohla bych pokračovat, ale dámy jistě vědí své! A ano, máme z toho pořádný zmatek. 

         Kolem Luka se pořád ochomýtá nějaká holka, London se snaží být za hrdinku a kamarádky jí to zrovna také neusnadňují. Jak London, tak Luke se musí vypořádat s minulostí a rozhodnout se, jak bude vypadat jejich budoucnost. Tohle záleží jen a jen na nich.


Můj dojem:
          London byla přesně ten typ hlavní hrdinky, která mi padla do oka! Žádná nafintěná blondýnečka, ale holka do nepohody. Surfařka tělem i duší, ale zároveň holka, co se pere se životem, jak jen to jde. Luke, ach,, potkat takového chlapa, je snad sen každé holky! Hezký, urostlý a chytrý! Převažte to růžovou mašlí a tradáá, dámy, máme tady chlapa, o kterého se holky perou.
          Oba dva hlavní hrdinové mi sedli a bylo příjemné s nimi strávit dva dny. Teď lituji, že jsem knížku přečetla tak rychle, protože jsem si ji vážně užívala!

          Autorky mají dobrý styl psaní, takže pokud od toho nečekáte dílo století, tak si myslím, že si knihu užijete. Je plná erotiky, vtipu, lásky a přátelství. Je o důvěře mezi partnery, kamarády, ale také o důvěře v sebe sama. 
          Bavily mě kapitoly rozdělené z pohledu London a Luka, protože bylo zajímavé sledovat, jak to vidí každý jinak a jak holky a kluci prostě mají odlišné názory. 

          Určitě se podívám i po předchozích dílech, obě dvě autorky mi totiž dokázaly, že jejich knihy mě pobaví a naladí na správnou vlnu.



96 %

Za poskytnutí tohoto recenzního výtisku děkuji:

Knihu Vášnivý lhář můžete zakoupit ZDE 

Anotace:
         Na dvojku, co nechce randit ani se do sebe zamilovat, jsou spolu nějak často nazí. London Hughesová se po několika letech strávených na vysoké škole oddává surfování, po nocích pracuje za barem, vysedává s kamarády a důkladně zkoumá, jak to vlastně v životě chodí. Všechno jí jde skvěle, nic neřeší, nic neplánuje.Ale když ji jednou ráno spláchne pořádná vlna a večer ji úplně převálcuje sexy úsměv Luka Suttera, vychýlí se trochu ze svého kurzu… a nabere jeho směr. Jasně, Luke je na první pohled plejboj, ale vytrvalý hlas v hlavě jí pořád opakuje: Prostě to zkus – je to jen jednorázovka. Luke funguje v módu děvkaře tak dlouho, že už se ani nepozastavuje nad tím, co vlastně dělá. Ale po úžasné noci s London si uvědomí, že se od zničujícího rozchodu vůbec nikam neposunul, ať už se vrhal kamkoliv – a s kýmkoliv. Díky London zatouží zase po něčem víc.Každý vztah tvoří vždycky dva… a jejich minulost. London si s Lukem sice užívá, ale když zjistí, jaká je jeho minulost – konkrétněji, kdo je kdo v ní – všechno se nějak zamotá, což je přesně to, čemu se chtěla vyhnout. Pak už je to na Lukovi, aby změnil svůj život a přesvědčil ji, že nemá přehazovat výhybku.Čtvrtá kniha v sérii Vášnivých, která začala Vášnivým svůdníkem (knihou roku v Romantic Times, kterou Sylvia Day označila za „sladce vzrušující poklad“) a pokračovala Vášnivým sprosťákem a Vášnivým hříšníkem.

8 komentářů:

  1. Ho, ho, ho :-D
    Ještě, že tu sérii mám ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od této série jsem dala ruce pryč... Zdá se, že je to škoda, ale mám ve svém hledáčku tolik jiných knih, že jsem všem "sériím" dala STOP STAV!:-D
    Ale třeba se k nim někdy vrátím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám, že jsem se také hodně rozmýšlela, ale jsem ráda, že jsem tuhle sérii "objevila"! ;-) Je to opravdu povedené :-)

      Vymazat
  3. Skvělá recenze :) Četla jsem Božského bastarda a ten mě celkem bavil, tak se plánuji pustit i do dalších dílů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Sabi :-) Fakt parádní oddechovka, klidně se poohlédnu po dalších dílech ;-)

      Vymazat
  4. Opět perfektní Soni :-) Celkem jsi mě nalákala :)

    OdpovědětVymazat

Díky za Tvůj komentář :-)