středa 10. května 2017

Unboxing! 1_05/2017

Krásné odpoledne, milí čtenáři!

          Po dlouhé době, tady mám hromadnou rozablovačku a další nálož recenzních výtisků. Abych pravdu řekla, tak jsem teď nějak vyšťavená ze školy, vím, že to opakuji stále dokola, ale je to tak. 
Jeden referát za druhým, překládání anglických textů (proč ty filosofické texty nejsou aspoň v ruštině??? 😄), teď už i učení na předtermíny a já jsem pak ráda, když se večer doplazím do postele. 

          Teď už se ale blýská na lepší časy a já se konečně vrhnu na čtení. Ještě mi tady zbývá několik restů, ale myslím, že ty během příštího týdne začnu likvidovat. :-)


          Zpět k tématu tohoto článku! Dnes mi pošťačka přinesla několik balíčků s očekávanými knihami a já mám radost a těším se na konec semestru, protože tohle je znamení, že se blíží a já zase budu mít více času na čtení! ;-)


První balíček je z nakladatelství METAFORA




 
 



















Sarah Pinborough - VÍ o tobě

„Sarah Pinborough se stane vaší novou OBSESÍ.“ – Harlan Coben

LOUISE opustil manžel kvůli jiné, a tak se jediným mužem v jejím životě stal její syn. Proto Louise pracuje na poloviční úvazek, aby je uživila a zároveň mohli být spolu. Všechno se však změní, když se objeví
DAVID, mladý, úspěšný a natolik okouzlující, že Louise nemůže uvěřit, že by o ni muž jako on nejenže mohl zavadit pohledem, ale že ho dokonce snad i přitahuje. To se ovšem dost zkomplikuje v okamžiku, kdy potká jeho ženu
ADELE, překrásnou, elegantní a roztomilou bytost, z níž se rychle stane Louisina nová přítelkyně. Oba aktéři dokonalého páru Louise naprosto uchvátí a každý z nich ji po svém vtahuje do spletité sítě jejich manželství, v němž má Louise zatím netušenou zásadní roli.
A najednou, ve chvíli, kdy je oba trochu víc poznává, zahlédne trhliny. Je David opravdu tím mužem, za něhož ho měla? A je Adele opravdu tak křehká a zranitelná, jak působí? Jaká strašlivá tajemství oba skrývají a jak daleko zajdou, aby je uchránili?


Další balíček je od OMEGY





Lahodně s Ellou a přáteli

Přichází velmi očekávané pokračování série kuchařek Lahodně s Ellou, bestsellerů Elly Woodward, která vzala celý kulinářský svět útokem.
Vychutnejte si další várku úžasných a zdravých receptů Elly Woodward spolu s rodinou a přáteli, bez ohledu na to, při jaké příležitosti jste se sešli. Ať už plánujete společný oběd, slavnostní večeři nebo jen odpolední posezení s kamarády, v této kuchařce najdete recepty pro každou příležitost. Všechny dodržují zásady zdravé výživy a autorčinu filozofii zdravých, chutných a vydaných pokrmů.
Kniha je plná nápadů a inspirací pro každou příležitost: slavnostní hostiny, oslavy narozenin, pikniky, firemní večírky i svatby. Kniha je určena každému, kdo preferuje zdravý životní styl a rád jí s přáteli a rodinou.
Recepty od Elly jsou vskutku lahodné! Spolu s její životní filosofií vám mohou změnit život. Zbožňuji její báječné kuchařky, jsou opravdu inspirující.

To by pro dnešek bylo vše.
Budu se třást u VÍ o tobě a Vařit s Ellou a musím říct, že pár receptů vypadá vážně skvěle! :-)

P.S. Také se tak těšíte na Svět knihy? ;-)

Mějte se krásně, S.

14 komentářů:

  1. Tak tu první ti vyloženě závidím ;-)
    Užij si čtení...

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Soni, myslím, že s knihou od Metafory budeš spokojená ! Mně se moc líbila. Jinak lahodně s Ellou taky očekávám :-) Tak ať se knihy líbí :-)
    Tento rok mi to se světem nevyšlo, ale doufám, že příští rok už to konečně klapne ! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, chtěla jsem si přečíst Tvou recenzi, ale radši jsem si počkala, a pak "porovnáme" dojmy! :-)
      Jsem zvědavá, jak se nám bude vařit. ;-)
      Škoda, tak snad příští rok! :-)

      Vymazat
  3. Moc pěkné kousky :) Ví o tobě mě hodně láká a Lahodně s Ellou také, ale nemáme doma odšťavňovač, takže na spoustu z jejích receptů si musím nechat zajít chuť :) Škoda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Sabi :-)
      Lahodně s Ellou je pro mě taková "novinka". Okoukla jsem recepty, vybrala jsem si a zkusím koupit suroviny. Přeci jen to nejsou běžně používané potraviny (tedy aspoň v naší domácnosti :-D). Jsem na své výtvory zvědavá :-)

      Vymazat
  4. Ví o tobě nutně potřebuju :-D přeji hezké čtení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Marcel. :-)
      Podle anotace to bude parádní jízda ;-)

      Vymazat
  5. Tak Ví o tobě už mám přečtenou a Lahodně s Ellou a přáteli mi také dneska přišlo:) Recepty vypadají opravdu lákavě :) Užij si čtení a vaření :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ví o tobě na mě taky čeká. :) Sestra už mi knihu stihla zabavit a moc se jí líbila, takže se na čtení už moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela sem právě na knihu samou chválu, tak doufám, že budu také tak nadšená ;-)
      Koukám, že je to všude stejné :-D Taky mi ségra zabavuje knížky, aniž bych je stihla přečíst :-D

      Vymazat
  7. Ví o tobě mám také a k tomu ještě Malé černé :) Ještě doctu Crossbones a jdu na ni :D

    OdpovědětVymazat

Díky za Tvůj komentář :-)