neděle 27. listopadu 2016

Unboxing! listopad 2016/3

Hezké zachumlané nedělní odpoledne! :-)


Také máte dnešek ve stylu lenošení? Pro dnešek jsem se rozhodla, že si budu užívat volného dne a nebudu skoro nic dělat. 
          Takže si čtu, po očku sleduji televizi a dívám se oknem ven na to pošmourné počasí. Zítra zase do školy, tak si myslím, že si jeden den volna zasloužím.. ;-)




Proč ale píšu tenhle příspěvek? V pátek jsem dostala balíček s recenzním výtiskem od Mladé fronty. Balíček mi sice přišel už v pátek, ale nějak jsem nestihla přidat příspěvek o unboxingu, tak ho tady máte dnes! :-)


Pojďme se na to společně podívat!

Obálka byla sice poškozená, ale kniha uvnitř je v naprostém pořádku :-)



¨
David Mitchell - Dům za zdí
Anotace: Když nastane přesně ta správná chvíle, objevíte v úzké uličce lemované cihlovou zdí, jen kousek od obyčejné anglické hospody, vchod do neobyčejného domu. Cizí člověk vás tam osloví jménem a pozve vás dovnitř. Zpočátku se vám nebude chtít odejít. Později zjistíte, že odejít nemůžete. Každých devět let tam jeho obyvatelé - podivní sourozenci - pozvou někoho, kdo je odlišný nebo osamělý: přechytralého puberťáka, nedávno rozvedeného policistu, plachou univerzitní studentku. Co se však v domě opravdu děje? Pro ty, kdo to zjistí, je už příliš pozdě… Složitě propracovaný román rozkročený přes pět desetiletí, od konce sedmdesátých let do současnosti, který přeskakuje z jednoho žánru do druhého a ozlomkrk se řítí k ohromujícímu závěru, vás vtáhne do pozoruhodného světa, kde starý příběh o strašidelném domě dostává nový rozměr - jaký si dokáže vymyslet pouze David Mitchell.


Knížku jsem si vybalila jako jeden dárek k narozeninám navíc! Takže ještě jednou děkuji Mladé frontě za skvělé načasování :-D
Na knihu jsem opravdu zvědavá 
Co si o ní myslíte vy?
Těším se na vaše názory... Užívejte volna ;-)

8 komentářů:

  1. Knížku vidím poprvé, ale vypadá teda opravdu dobře! Ta poslední věta v anotaci byla rozhodující. Určitě se po ní podívám. Jenom Ježíšek asi nebude mít radost z dalšího knižního přání. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední věta mě také dostala a rozhodla výběr! :-D Chápu...i můj seznam se neustále rozrůstá! ;-)

      Vymazat
    2. A to jsem teď ještě zjistila, že mám od autora doma už knížku Třináct měsíců... :D Zatím teda nepřečtenou. :)

      Vymazat
    3. Tak o té jsem pro změnu neslyšela já! :-D

      Vymazat
  2. Knížku jsem už zaregistrovala, ale moc jsem nekoumala o čem je. Vypadá zajímavě, tak ať se líbí :) Určitě si přečtu recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Díky za Tvůj komentář :-)