pondělí 1. srpna 2016

Unboxing! srpen 2016/1

Přeji krásný začátek týdne! :-)

          Tak se nám přehoupla polovina prázdnin a já nemám ponětí, co jsem dělala, že jsem si skoro nevšimla, že je červenec pryč. Je zvláštní, jak rychle ten čas o prázdninách utíká. :-) 
Mám tady pro vás jednu malou rozbalovačku. Přišel mi očekávaný balíček a na knihu jsem moc zvědavá! Někteří už ji mají přečtenou a dokonce i zrecenzovanou, ale musím se přiznat, že jsem ani jednu recenzi nečetla, chci si nejdříve přečíst a napsat, a pak si pročíst Vaše recenze! ;-) 
          A co že mi přišlo? Pojďme se podívat! 





Anotace: MINIMALISTICKÝ PŘÍBĚH O LÁSCE A PUTOVÁNÍ
Nejšílenější rande z internetové seznamky, dva lidé, tři týdny, osm zemí a žádná zavazadla...
Ona je Clara, životní krizí pošramocená mladá dáma, on je Jeff, profesor, který si libuje v podivných oděvech a v rámci experimentu se mimo jiné pokoušel bydlet v kontejneru. Poznali se na internetové seznamce. A začali opravdu neobvykle. Koupili si letenku, pro začátek do Istanbulu. Intimním tónem, který vás okamžitě pohltí, Clara líčí jejich dobrodružnou cestu. Vydali se na ni bez zavazadel, jenom s tím, co měli v kapsách a na sobě. Přesto to není cestopis.
Je to téměř „kerouackovské" vyprávění o putování nejen po cestách, ale i do vlastního nitra. O volnosti a vztazích. O kráse cestování ve stylu největších hipsterů. Žádné plány, žádné hotely. Řecko, Chorvatsko, Maďarsko, Skotsko, Anglie... Domů si vezou něco víc než suvenýry. Naději. A možná dokonce i lásku...
Ale počkejte... vy myslíte, že to je prostě jen další vymyšlený romantický příběh? Ale kdepak. Seznamte se s Clarou a Jeffem: http://www.clarabensen.com/
A bude o nich dokonce i film.

Jaké máte dojmy z knížky vy, co už jste ji četli? :-)
Před ní mě ještě čekají Stopy v krvi, tak musím maličko přidat, abych se mohla co nejdříve začíst...
Přeji vám krásný týden!

12 komentářů:

  1. O knize jsem už hodně slyšela, ale bohužel jsem ještě nečetla. Tak hlavně ať se líbí, budu se těšit na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  2. O téhle knížce jsem poprvé slyšela teprve nedávno a vypadá zajímavě :) Jsem zvědavá, co na ni řekneš a budu se těšit na recenzi :) Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kniha mi taky dorazila, už se na ni těším, ale nejdřív musím dočíst jednu letní oddechovku. :D Přeji příjemné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně tady leží Stopy v krvi, takže taky na přečtení teprve čeká :-D
      Tobě také hezké čtení :-)

      Vymazat
  4. Koukám, že knihu si poslední dobou pořizuje čím dál tím více lidí :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, tak na tuhle knihu se taky chystám. Těším se na recenzi, pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat

Díky za Tvůj komentář :-)